Despre noi

Pufoșilă, produs 100% românesc, un brand ce s-a născut din munca unor generații, o poveste de succes. Pufoșilă este pufos, este plăcut la atingere, este alb imaculat, este un prosop de hârtie fin, dar și brandul purtat de rolele de hârtie igienică ale producătorului.

„Ne-am dorit să transformăm brandul într-unul care să îți aducă energie bună ori de câte ori îl rostești, pe care să îl reții ușor, despre care poți vorbi mai departe și asta pentru că este un produs 100% românesc și noi, românii, suntem oameni veseli, mereu atrași de nou și dornici să descopere. Pufoșilă, ne-am dorit să fie mai mult decât un simplu brand de prosoape de hârtie sau de role de hârtie igienică, ne-am dorit să fie un „personaj prietenos”, cel ce pătrunde în case, bucătării, baie, peste tot unde se află oameni și români frumoși. Pufoșilă devine astăzi un personaj interpretat și reinterpretat în mii de feluri atât de adulți, cât și de copii, astfel că nu putem decât să ne bucurăm ori de câte ori pătrunde într-o nouă locuință. Știm că doar așa, acolo, noi, cei ce producem Pufoșilă – prosoape de hârtie și role de hârtie igienică, existăm, trăim, dar mai ales ne dezvoltăm” – Cosmin Mihăilescu, manager Pufoșilă.

Pufoșilă, tradiție de familie

Totul a început demult, de generații, încă de pe vremea „bunicilor” lui Pufoșilă. Experiența acumulată de bunicul lui Cosmin Mihăilescu în fabrica de Hârtie și Celuloză din Bușteni, l-a ajutat pe acesta să construiască un business nou, altfel gândit, care să se adreseze pieței directe, consumatorilor casnici. Ce a creat a fost puțin diferit de tot ceea ce se cerea încă de pe atunci. Dacă privind în urmă, ne dăm seama că industria prosoapelor de hârtie este destul de recentă, asta nu a stat cu nimic în fața „inventării” unui produs nou – a unor role „pufoase” de prosoape de hârtie, un prosop „umflat”, ușor de identificat atunci când privim către elementele de identitate, dar mai ales către calitatea produsului.

Pufoșilă, prosoape de hârtie

Pufoșilă este brandul de prosoape de hârtie prezent în casele românilor, dar mai ales un brand construit cu ambiție și mai ales clădit cu multă muncă și efort.

Pufoșilă este un produs calitativ, o rolă de prosoape de hârtie sau mai exact prosoape de dimensiuni foarte mari, astfel că devin utile pentru orice gospodărie. Dacă până nu demult, rolele de prosoape de hârtie se „terminau” foarte repede, având un metraj foarte mic și nici nu erau la fel de absorbante, Pufoșilă a dorit cu totul altceva – crearea unor role mari, care să reziste cât mai mult timp, dar mai ales care să prezinte calități absorbante foarte bune.

Pufoșilă este un brand construit prin tradiția unor generații, este un produs împachetat discret, dar care se menține prin secretul calității, prin atenția acordată detaliilor.

Pufoșilă, role de hârtie igienică

Pufoșilă înseamnă și role de hârtie igienică pufoasă și absorbantă, de bună calitate, împachetată într-un pachet perfect consumului din locuință.

Hârtie igienică în 3 straturi, albă, pufoasă, dar mai ales la un preț accesibil, fără adaosuri – iată ce înseamnă pe scurt Pufoșilă.

Înaltă tehnologie

Pufoșilă este un brand construit 100% românesc, clădit din dorința de a crea o piață directă, dornică să îi fie livrat produsul direct, evitând astfel costuri nejustificate.

„Încă din anul 2013, atunci când prima rolă de prosop de hârtie a fost împachetată și gata de livrare, am știut că tehnologia este esențială și poate face diferența între produse obținute mai repede și în cantități mai mari. Cu toate acestea, la început, ne-am concentrat pe dezvoltarea echipei, folosindu-ne de o tehnologie de bază, pentru ca mai apoi, atunci când am „clădit” piața, să investim în anul 2016 în tehnologii de vârf.

Ne aflăm foarte aproape de București, în localitatea Jilava, acolo unde deținem o linie de producție mare, ce beneficiază de un spațiu de depozitare de 1500 mp. Toate aceste lucruri ne ajută să livrăm cantitatea solicitată la timp, să fim mereu cu un pas înaintea cererii pieței, să fim eficienți și să ne menținem echipa aproape.

Pufoșilă beneficiază de spații de producție proprii, de echipă formată din peste 20 de oameni implicați, dar mai ales se bucură de cerere în creștere, din partea consumatorilor finali.

Dotări

Linii de producție de înaltă tehnologie, precum linii de converting hârtie prosop și hârtie igienică, aparatură pentru tăierea produselor în funcție de cererea pieței, linii de ambalare care să se potrivească cererii consumatorilor – toate acestea ne ajută să ne menținem standardele cât mai ridicate și să livrăm totul la timp.

Pufoșilă se bucură de spații de depozitare de peste 1500 mp, situați foarte aproape de București, aproape de linia de centură, ceea ce face facil accesul pentru aprovizionare.

Misiune

Pufoșilă înseamnă brand românesc construit și susținut prin implicare. Ne dorim ca an de an, să menținem compania în top rezultate financiare, dar mai ales ne dorim să ajungem în locuințele consumatorilor. Misiunea noastră este aceea de a ne dezvolta din ce în ce mai mult, dar mai ales de a pătrunde în casele consumatorilor finali și asta pentru că ne dorim să creem o relație bazată pe prietenie, încredere și mai ales pe costuri reduse. Cu alte cuvinte, ne dorim să facem cunoștință direct cu cei ce ne consumă produsele și credem că nu există bucurie mai mare.

De asemenea, pe parcurs ne vom menține standarde calitative la fel de înalte, liniile de producție se vor adapta nevoilor pieței și echipa se va dezvola odată cu toate acestea.

Unde îl găsiți pe Pufoșilă?

Pufoșilă poate fi găsit oriunde în România, însă poate fi comandat și direct pe site-ul producătorului.

„Ne-am dorit să ne creem o piață diferită de tot ceea ce există în România. Dacă la început am acumulat experiență, realizând cantități mari de prosoape de hârtie pentru alte branduri cunoscute, în timp, atunci când am ajuns la maturitatea necesară unui business, ne-am dat seama că putem crea un brand propriu și astfel i-am dat naștere lui Pufoșilă. Încă de atunci, ne-am creat o piață cu totul și cu totul nouă, astfel că Pufoșilă poate fi găsit atât în magazine, dar noutatea este alta – poate fi comandat direct de pe site-ul nostru, noi fiind cei ce ne vom ocupa de livrări pentru ca rolele de prosoape de hârtie și baxurile de hârtie igienică să nu mai ocupe loc în mașină și să ajungă rapid, direct la tine la ușă. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să accesezi site-ul și să plasezi o comandă online. De restul, ne ocupăm noi și asta pentru că ne dorim să ajungem direct la tine acasă, scutindu-te de taxe și costuri suplimentare.” – Cosmin Mihăilescu, manager Pufoșilă.